Wie en wat is Loandome.com?

Loandome.com financiert kleine en onverwachte uitgaven van consumenten met een gezonde financiele huishouding. Loandome.com biedt consumenten een onderhandse geldlening aan van Eur 100,- tot en met Eur 500,- voor een periode van 30 dagen.

Veilig en Snel aanvragen

Geld lenen via Loandome is eenvoudig veilig en snel. In slechts enkele stappen kan je kosteloos online een onderhandse geldlening aanvragen. Na succesvolle registratie volgt bij goedkeuring een rechtstreeks voorstel van een particuliere Uitlener voor de gevraagde onderhandse geldlening. Indien je akkoord gaat met de voorwaarden van de onderhandse geldlening van de particuliere geldlener volgt dezelfde dag uitbetaling.

Snel geld lenen

Geen gedoe, zo geregeld! De dienstverlening van Loandome.com staat in het teken van eenvoud. Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures. Loandome.com streeft naar het eenvoudigste proces voor de bezoeker.

Hoe werkt het?

Je sluit een rechtstreekse overeenkomst zonder tussenkomst van een bank of intermediair tegen een vergoeding tot 0,66% per dag bij een particulier. Afhandeling binnen enkele uren met uitbetaling op je eigen bankrekening. Je leent veilig, betrouwbaar en zo geregeld. Een onderhandse geld lening wordt niet geregistreerd bij derde instanties. Leeftijd van 21 tot 65 jaar.