Snel, Eenvoudig geld lenen

Eenvoudigste van Nederland! Geen gedoe, zo geregeld! Onze dienstverlening staat in het teken van eenvoud. Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures. Wij streven naar het eenvoudigste proces voor u. Snel geld lenen. Wij financieren kleine en onverwachte uitgaven met een minilening van 100 euro tot en met 800 euro voor een periode van 15 tot 45 dagen. Bij akkoord geld binnen 24 uur. Wij geven om onze klanten. Ferratum is altijd bezig om de dienstverlening voor haar klanten te verbeteren.

Hoe werkt het?

Selecteer met behulp van de slider welk bedrag u wilt hebben met de gewenste looptijd van 15 tot en met 45 dagen en klik op "Aanvragen".

Vul uw gegevens in en klik op ''Indienen''.

We verlangen een garantiestelling voor het geleende bedrag om minimaal risico te lopen over het uitgeleende geld. Dit kan eenvoudig de voorgeselecteerde garantsteller zijn, in dit geval Global Guarantee. Zij staan in dit geval garant voor de uitstaande lening. De garantsteller kan ook iemand uit u omgeving zijn, waarop het leenbedrag verhaald kan worden indien de lening niet door de aanvrager terugbetaald wordt. Om een correcte en veilige verwerking van uw lening te garanderen controleren wij een ID document aan de hand van de opgegeven gegevens van uw aanvraag. Dit vragen wij alleen bij een eerste aanvraag. Bij akkoord geld binnen 24 uur. Klik hier voor meer informatie.