Hoe werkt het - Stap 1 Vrijblijvend formulier invullen

Vul geheel vrijblijvend het aanvraagformulier in. Dit kost maar enkele minuten van uw tijd en verplicht u tot niets. Het aanvragen van een krediet bij EasyCredit.nl is geheel kosteloos. Het invullen van het aanvraagformulier op onze website verplicht u tot helemaal niets. Als we uw aanvraag hebben ontvangen, controleren wij allereerst de door u verstrekte informatie. Pas als wij na controle hebben geconstateerd dat er geen bezwaren zijn maken wij voor u een voorlopig account aan en krijgt u op het opgegeven e-mail adres inloggegevens, voor het geval u uw aanvraag wenst door te zetten.

Stap 2 Bedrag kiezen

U kunt een krediet aanvragen tussen Eur 50,- en Eur 1.000,- . Doet u dat de eerste keer dan kunt u maximaal Eur 300,- lenen.

Stap 3 Aanvraag wordt in behandeling genomen

Wij nemen uw aanvraag in behandeling en na goedkeuring ontvangt u zo snel mogelijk het afgesproken geldbedrag op uw rekening. EasyCredit.nl stort na goedkeuring meteen het door u gewenste bedrag op uw rekening. Dit doen wij op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. In het weekend zijn wij gesloten. Vaste klanten kunnen een aanvraag doen via hun account op onze website waardoor de aanvraagprocedure wordt verkort. U kunt ook onze FAQ-pagina raadplegen, waarop u de antwoorden kunt vinden op veel gestelde vragen.