Een saldodipje?

Wij begrijpen als geen ander, dat extra financiele bestedingsruimte voor een korte periode handig kan zijn. Cashper is er voor iedereen. Wij bieden kleine leningen van Eur 50 tot maximaal Eur 600, die passen binnen elk budget. U wilt snel en zonder gedoe worden geholpen, daarom is onze service glashelder, gebruiksvriendelijk en persoonlijk. Dit maakt ons tot wie wij zijn: Cashper, the friendly financer.

Wij houden van zekerheid, net als u. Cashper is de eerste en enige verstrekker van kortlopende minikredieten met een bankvergunning in Europa.

Cashper is een label van Novum Bank Ltd, gevestigd in Malta: registratienummer: C46997 | BTW-nummer: MT22000114

Hoe werkt het?

Kies met behulp van de slider welk bedrag u wilt hebben met de gewenste looptijd van 15 of 30 dagen. Klik op "Kies minilening", vul de gegevens in en ga akkoord met de voorwaarden. Tijdens de aanvraag kunt u kiezen voor een aanvullende service bundel of losse (kosteloze) service opties. Voor een minilening aanvraag verzoeken wij u ook om een aantal documenten toe te sturen. Als alle documenten binnen zijn, is uw aanvraag afgerond. Wij nemen deze spoedig in behandeling en houden u op de hoogte via SMS en e-mail.

Aanvullende service opties

Als u een minilening aanvraagt, kunt u kiezen voor aanvullende losse service opties of een extra voordeelbundel. Betalende opties zijn niet verplicht voor het aanvragen van een minilening. Er zijn altijd kosteloze opties beschikbaar. De voordeelbundels die u als klant kunt kiezen staan garant voor nog meer gemak en extra snelheid. U beslist zelf welk service niveau het beste aansluit op uw persoonlijke behoefte.

Losse service opties

Wanneer u niet kiest voor een bundel, vinkt u simpelweg aan van welke losse opties u gebruik wilt maken. U kunt dan kiezen voor betalende- en kosteloze opties en het service niveau volledig flexibel op uw eigen wensen afstemmen.

Voordeelbundels

Kiest u voor de comfort bundel Gemak, dan zijn er diverse extra service opties inbegrepen. Zo nemen wij uw minilening aanvraag binnen 4 uur in behandeling en wordt uw minilening na goedkeuring binnen 4 werkdagen uitbetaald. Wilt u van alle mogelijke services gebruik maken, dan kiest u voor de super bundel Snel. Uw aanvraag wordt in dat geval direct in behandeling genomen en na goedkeuring wordt uw minilening dezelfde werkdag gestort. Dit betreft het meest complete service pakket wat Cashper klanten biedt. U bent voordeliger uit met een voordeelbundel, dan wanneer u de inbegrepen betalende opties als losse opties kiest. Het is geheel aan u welk service niveau u wenst: goed, beter of best. Cashper is flexibel, zodat u flexibel kunt zijn. Wel zo prettig. Het gaat tenslotte om uw geld. Ongeacht welke bundel of optie(s) u kiest, u kunt te allen tijde rekenen op goede service.